Оголошення

2020-04-06

Шановні батьки та учні КЗ«ХЗОШ № 74»!

В умовах дистанційного навчання під час карантину для покращення ефективності навчання та зв’язку «вчитель-учень» з 06.04.2020 школа переходить на роботу в інтерактивному онлайн-середовищі Googl classroom (безкоштовний сервер для дистанційного навчання).

В онлайн-середовищі Googl classroom діти щодня отримують матеріал, який мають вивчити, і завдання, які мають виконати. Учитель перевіряє завдання, виставляє бал і в разі потреби залишає коментар. Зворотний зв’язок від учителя – це ключовий елемент дистанційного навчання. Батьки ж мають змогу моніторити весь процес, бачити оцінки, коментарі й оцінювати прогрес своєї дитини.

Шановні батьки!

Ми розуміємо, як Вам важко поєднувати роботу, домашні справи та контроль за навчанням дитини, адже Ви не маєте педагогічної освіти. Зараз варто підтримати свою дитину. Якщо ваші діти не встигають виконувати завдання або якісь теми залишаються не опанованими, не хвилюйтеся, після повернення до навчання вчителі разом з дітьми зможуть усе надолужити. Карантин – гарна нагода побути разом і нарешті зробити те, що давно планували. Бережіть себе та своїх дітей.

З повагою адміністрація та вчителі КЗ "ХЗОШ 74".

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.